Din framtid hänger på galgen

Skjortor från Eton

Är du som jag och älskar skjortor så är denna artikel helt onödig för dig. Du behöver ingen som berättar för dig om hur fantastiska dessa klädesplagg är, du vet redan sanningen och känner dig trygg med det. Skjortor är en del av din vardag. Men om du ännu inte har funnit det vackra med skjortor så är det till dig jag riktar denna text. Du behöver börja använda skjortor och det ska jag försöka få dig att göra med tre starka argument.

Du blir snyggare

Det är allmänt känt att kläderna gör enormt mycket när det kommer till utseende. Om du klär dig i trasor så kan varken smink eller hårvax rädda dig. Vad du har för kläder sätter prägeln på hur snygg och stilig du uppfattas av omvärlden. Om du klär dig i skjortor så kommer du att bli snyggare, så enkelt är det. Det finns skjortor för alla tillfällen. Klä dig i vardagliga och bekväma skjortor när det är en helt vanlig dag. När du är bortbjuden så klär du dig istället i finare skjortor.

Du kommer att uppfattas som mer seriös

Det kanske inte låter speciellt roligt att uppfattas som seriös hela tiden, visst måste man kunna släppa loss ibland. Men i det första intrycket man ger till människor man inte känner vill de flesta verka seriösa. Möjligheter kan dyka upp överallt, jobbtillfällen är ett exempel. Visst vill man inte verka som en slashas bara för att man råkar ha en urringad t-shirt på sig istället för en stilig skjorta. När du har gett ett seriös första intryck så kan du själv redigera hur du vill uppfattas efter det. Det är inga problem att dra ned på hur seriös du är, det mycket svårare att gå åt andra hållet.

Du kommer få större självförtroende

Som ett brev på posten så kommer ditt självförtroende att öka. Du kommer att känna dig snyggare och du kommer att uppfattas med seriöst vilket kommer leda till att du känner dig mer självsäker. Allting hör ihop, och det börjar med att du klär dig i skjortor. Tänk om det är så att din framtid hänger på valet av kläder, att din framtid hänger på galgen.