Kan man handla en metalsvarv online? Kolla in Schuchardt Maskin

Om Schuchardt Maskin
Schuchardt Maskin levererar maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning inom verkstadsindustrin. De importerar själva och levererar direkt från eget lager. Företaget har funnits sedan 1899 och har i över 100 år servat den nordiska verkstadsindustrin med maskiner och verktyg. Deras kontor, lager och vår utställning finns i Huskvarna.

Trygghet och garanti
Schuchardt Maskin är angelägna om att kunden ska känna sig trygg när de handlar. När du handlar hos Schuchardt ger de dig funktionsgarantier och returrätt.

Lätt att beställa
Hela deras produktprogram hittar du i webbutiken och i katalogen. Beställ enkelt i webbutiken, per telefon, fax eller e-mail.

Personlig och professionell kundservice
Schuchardt Maskins tekniker har lång erfarenhet och hjälper mer än gärna kunder som har funderingar. Slå dem en signal, chatta eller skicka ett e-mail så får du snabbt hjälp. Under vardagar får du vanligtvis svar inom 24 timmar.

Beställ före kl. 15 – leverans nästa dag
Schuchardt Maskin lagerför i princip alla deras 6 600 artiklar i det välfyllda lagret i centrala Huskvarna. Deras servicegrad ligger på över 90 % vilket innebär att fler än 9 av 10 artiklar skickas samma dag, om beställningen görs innan klockan 15. Vissa större maskiner och specialprodukter tar de dock hem på beställning.

Om du vill besöka Schuchardt Maskin så är det bara att titta in och uppleva produkterna på riktigt. Många av produkterna finns också uppställda i deras utställning på Thulevägen 2 i Huskvarna.

På Schuchardt Maskin bryr de sig om vad kunderna tycker
Schuchardt värdesätter god kundservice. Det är viktigt för dem att du som kund känner att du kan få hjälp av oss, oavsett om det handlar om en enklare fråga eller ett mer komplicerat ärende. Därför bryr de sig också om vad kunderna, så betygsätt dem gärna om du gör ett köp.